1 juni..

.. börjar jag jobba i Karlskoga!

det blev klart i fredags, men jag sa inte upp mig förrän idag. Alldeles nyss. 

Jag ska jobba på kommunen som bygglovshandläggare/byggnadsinspektör. Det ska bli jättespännande och kul. Bättre lön och kortare resväg. Prefekt!

Suckar.

Jag surfar runt på sånt som jag inte ska. Man hittar en länk här och en där. Och nu hamnade jag på sidor som visar otäcka bilder. Alltså på riktigt. För att lura in er andra så kollla på tex rotten.com
Man får se bilder på människor som är döda och maskätna, som skjutit sig i munnen, som fastnat i köttkvarnar. Alltså riktigt jävla sjuka bilder. Och jag kan inte låta bli att titta! Jag är dock nogrann med att inte titta på bilder på barn. 

Människan är skapad att vara nyfiken. Och jag vet att många andra också kollar på såna här bilder. Av nyfikenhet. Men det kan också vara så att jag är sjuk i huvudet. 

Så kom jag in på nån annan sida. Kanske bestgore.com ? Och de visade bilder från kriget i Afghanistan. Och det var bilder på amerikanska soldater som poserade med döda. Och sen det värsta av allt, det var bilder på soldater som lurade barn att de skulle bjuda på godis, så att de skulle komma på skjutbart avstånd! Man fick tack och lov inte se några döda barn. Men att se en amerikansk soldat posera med ett afghanskt barn som ler godtroget var vidrigt. 

I krig är allt tillåtet. Eller?