Milo 1 år

Oj vad fort de har gått... Det innebär ju att han snart har vart vår i ett år också.. Om typ två månader. Han fick paket i morse. Hans favvo-godis med viltsmak. Så det låg han och smaskade på. Sen fick han ju sovmorgon med husse, inte fy skam det heller. Själv var man tvungen att åka tidigt.

Jag har suttit här o slösat tid istället för o jobba. men jag orkar verkligen inte.. Allt går bara dåligt iaf. Man får inte tag på rätt personer. Har för mycket att göra i ena kursen. tycker inte alls om den. Den andra kursen är lite mer mänsklig, dessutom har vi bara eget arbete där den här veckan. Skönt. Jag ska vara hemma på torsdag o fredag.

O på torsdag ska jag ta med Milo till veterinären på förmiddagen så åker vi hem till mamma sen så han får hälsa på lite. Så att han får nåt kul efter det tråkiga..

Ikväll är det ridning. Hoppas ja får vilfora igen. Hon är så go o försöker så gott hon kan. Oftast..=) Ja känner mej liten bara när vi går bredvid varandra.

Jag tror jag åker hem nu. Ingen vits o sitta här o surfa..

Fettisdag

Idag är det slit. Usch. Jag börjar kl 13 men är här nu och ska jobba lite.

Ikväll är jag bjuden på middag+semla hos Karin och Patric. Det ska bli roligt. Det är kul när man har något att se fram emot. Det är lite lättare att gå upp på morgonen då..=)

Det är tråkigt att vara helt själv i ett hus. Ingen att prata med och ingen som väsnas. Helt tyst. Skulle mycket hellre ha sportlov och vara i Lofsdalen jag med. Men jag får väl försöka se nån fördel. Jag kan bestämma själv vad och när jag ska äta. Min dator är alltid ledig. Jag kan få studiero för det finns inget annat kul att göra. Jag har ett garage till volvon. Det sistnämnda är nog det bästa. Måste tvätta den någon dag nu. Imorgon kanske. om jag smiter från studiebesöket lite tidigare.. känns som jag kan allt om vågmästaren iaf, det är ju det enda vi pratar om..


På fredag blir det kul. Samuel och jag ska iväg till ett ställe. Och Samuel vet inte var vi ska eller vad vi ska göra..=)


Helg!!

Äntligen. alla dagens frågor är besvarade. Och nu ska jag åka hem!
Hoppas alla får en trevligt helg!

Kramar Stina

Valentines day.. <3

En rolig dag som man kan använda till att visa sin uppskattning. Jag har skickat massa små gulliga hälsningar. Och fått en del (betydligt färre än så länge) tillbaka. Inget jag tar dirket allvarligt på men ändå.

Ska väl inte fira så värst mkt idag, eftersom vi är på olika håll jag o samuel. Men imorgon kanske..=) O hemma i kga lär de väl inte bli nåt firande, eftersom alla hjärtans dag är ett kommersiellt jippo. Jag tycker man kan fira det med små medel som betyder mycket. Man behöver inte köpa nåt, de räcker med att klippa ut ett pappershjärta och skriva en hälsning på det. Jag tycker ju som vanligt att man ska fira allt som kan firas. För att komma bort från den gråa vardagen. halloween o alla härtans dag infaller båda i mörka tider som bara är en väntetid på nåt annat, julen resp våren. Bara det är ju en anledning o fira, för att man måste ha nåt kul då med, för att överleva.

Jag tror jag ska baka nåt till Samuel. Och milo ska få hans favvogodis, mjukt tuggben med viltsmak. Ingen större investering det heller.

Det jag allra mest önskar är att jag inte får nåt dyrt av samuel. Jag vill att han ska förstå att jag hellre vill ha EN av min favoritblomma gerbera än 10 000 röda rosor. Eller en massage. Eller en dikt. Eller en fika. Den bästa sak jag fått av honom på alla hjärtans dag är ett JÄTTEstort hemmagjort hjärat med en dikt på.

Nu kommer snart Partic L o hämtar mig, slipper ta bussen idag. yes..=)


(om de är några stavfel i de här inlägget så beror det på att ja har flimmerblick, så ja kan inte lläsa ordentligt.. orkar inte förklara ve de innebär, men ja ser typ inget på en stund..)

Namnsdag

Idag har jag namnsdag, Evelina. Hittade några lotter vid min matlåda imorse. De var från Samuel och MIlo. Ska skrapa dem sen när jag kommer hem från skolan. Hoppas jag vinner flera miljarder. Eller en tia i alla fall.. Ska köpa lite häften och grejer sen för 320 kronor. Usch..

Helgen var väldigt lyckad och trevlig. På fredagen kom Kerstin och Johan och åt mat. Det var gott o alla blev mätta. Sen åkte vi och bowlade i laxå. Det var kul men ja va rätt sämst på de.. Men tillslut gick de lite bättre så då gick ja om Johan i alla fall. Kerstin ledde först stort men sen kom Samuel ikapp, men jag tror dom bestämde att det blev lika.. Så sammanlagt vann iaf jag och Samuel över dem.

På lördagen tog vi det ganska lugnt. Var nere och åt lunch hos Samuels mamma. På kvällen blev det såklart melodifestivalen och hemmagjord pizza. Det var kul eftersom det blev en sån skräll.. Tyckte inte direkt att nån låt var bra, hon läraren va ju duktig, men jag tycker inte att en lugn låt ska vinna allt. The Arks låt var ok och jimmy jansson var nog min favvo om jag måste välja..

Igår var jag ute på långpromenad med Milo. Skönt med sol och ingen blåst, bara -4 grader. Sen räknade jag lite inför tentan (kom nyss därifrån, gick bra). Sen åt vi mat som samuel gjorde, jättegott. Sen kollade vi på tv och sen gick vi o la oss.

Idag är det skolan till fem, sen ridning. Ska skriva arbete nu.

Lagen om Offentlig Upphandling

Ja det är det som står på mitt schema idag. Fick frågor klockan 8.15 som ska vara besvarade kl 13.15. Jag är just nu (kl 11.12) på fråga 12 av 20, men då har jag de svåraste kvar. Jag ska kolla in en häftig hemsida nu som ska ge mig alla svar tänkte jag. Egentligen är den inte så häftig. Man kan söka på ord i lagtexten istället för att leta efter ordet i papperskopian.

Sen ska jag hinna äta med. Är själv idag för Anna latar sig hemma.. haha nerå.. Hon räknar säkert..=)

Igår var det jättebra sthlm live för min stora idol Magnus Betner var med. Han kommer till örebro o uppträder i maj. Han är bäst. Han skämtar om det allvarliga på ett sätt som visar vad sjukt allt är, om man tänker efter. Sen hatar han dem han vill hata. Av valda, ofta motiverade, anledningar. Sen verkar han alltid lite halvt irriterad och sur, man ser honom sällan le. Och han har visat sig ha samma värderingar som jag har och han lägger fram dem som att det vore sjukt att tycka på nåt annat sätt...

Dagens citat á la Betner: "Om Ebba von Sydow och Runar fick barn skulle det barnet vara satan"

Studiebesök

Sitter i skolan o ska egentligen jobba, men orkar inte riktigt.. Ska på studiebesök kl 15 på NCC med mentorsgruppen. Det är min mentor som håller i det hela så det är väl bäst att dyka upp..

Har en låt på hjärnan som inte vill bort. Det värsta är att texten är lite speciell.. Den heter gör mig inte till en pappa. Mats laddade ner den igår o vi lyssnade på den ett par gånger.. Dene  helt sjuk. Typiskt mats.

På fredag ska kerstin o johan komma hem till mig o samuel på en bit mat.. Sen har vi ett litet event planerat efter det. Ombyte krävs. Och de vet inte vad vi ska göra, men kul blir det..=) Funderar lite vad vi ska bjuda på...

Jag har en liten rolig kommentar på att de avlivade Hot Shot. Jag berättade för Kerstin och sen sa hon tydligen det till pappa när jag bytte om. Sen hör jag hur pappa ropar VA?!! HAR DOM AVLIVAT HOT SHOT?! Helt upprörd. och frågar med väldigt allvarlig/arg röst om dom inte kunde ha botat honom istället. Det här är bara kul om man känner pappa.. att han blev så upprörd när han kanske inte ens vet vem hästen är, bara vet att jag brukar/brukade ha honom ibland..

Trött, hungrig och förvirrad..

Ja de är jobbigt med måndagar. Sitter i skolan o letar efter info om bostadssituationen i Karlstad. Ska samlas för ett grupparbete kl elva, men jag var här vid nio för att förbereda mig lite. Egentligen börjar vi kl 13 och det är en lyckomåndag, men grupparbetet förstörde den. Och i och med att ja gick upp tidigt så var det länge sen jag åt. Och nu är jag hungrig. Och jag kommer inte ihåg vart vi skulle ses, har inte nummer till nån heller.. Så ja får väl försöka hitta dom sen.. nu kanske..

Idag ska jag till stallet men det känns inge kul för dom har avlivat min älskade älskade Hot Shot. Jag vet att han var sjuk och att det var bäst så, men jag hann ju inte ta farväl av honom. Hade jag vetat om att han inte skulle finnas mer hade jag ju gått in till honom en sista gång. Det är så man får ont i magen bara man tänker på det. Jag är såklart medveten om att han inte var min men han var ändå min. och jag kommer sakna honom för han var världens bästa.


Synd om Sara med, för de hade tagit bort Emir också, hennes raring. vet inte varför...

USCH VAD TRIST.


Nu ska jag däremot gå iväg till nåt kul. Inte.


Take care