Trött och sliten

Jag orkar inte med de där med skola och gå upp tidigt.. Jättetrött och ont i huvudet.
Gick upp vid sju och det är ju egentligen sovmorgon.

Imorgon ska det bli snöstorm typ. Tror jag. Kul då.

Ledig fredag. Gött det. Och imorgon kommer jag hem rätt tidigt i alla fall. Så kommer mamma o pappa hem från lofsdalen också. Får se om jag är här då men det tror jag inte. Vill hem till mina djur. Samuel är ju inte hemma förrän 20,30 nångång..

Tycker de e så fult med lurviga hästhalsar, på min i alla fall. Under täcket är det ju slätt och fint. Vill att det ska vara kort och slätt på hela hästen. typ sommarpäls. Ingen vits o klippa när jag inte arbetar honom så hårt. Får väl vänta tills de ramlar av..

På lördag ska jag och samuel fira 5 år i efterskott. De va ju rätt mycket annat förra veckan. Det blir nog mysigt och kul..=)

Vilka freaks

HAHA.. JAG DÖR AV SKRATT..

Outsiders på femman.. Dom håller på med pony-play. Tjejen klär ut sig till ponny och killen sitter på ryggen.. Haha vad störda. Ett svenskt par som är på kurs i USA.
Dom tar på henne nån sadel med stigbyglar och träns med bett o grejer. Och nu är det nån expert som kommer o visar vad hon kan.. HAHAHA de tar på sig häst-skor av nåt slag...
Och drar en vagn..

Och står i en spilta.. HAHAHA...

O gubben bara sitter på rýggen...

Och de säger att de tänder på det.. De måste skämta..

De säger att de får ponnyinstinkter och att de känner sig som ponnies...

Skulle aldrig ha den läggningen och även om jag hade det skulle jag aldrig vara med i tv!!!!

Bröllopsbilder

Det var jättebra igår. Så fint och mysigt allting.
Bilder får säga mer än tusen ord i det här inlägget..
image13
Innan.. Så fina!


image14
Finklädda barnen..


image15
Ringen.. (som för övrigt är jättefin..)


image16
Titta vilken kärlek i blicken!


image17


Dukningen..

image18
Förberedande av förrätt.. iförd bröllopsklänning såklart..


image19
Brudparet igen..


image20
Även om man är brud, så är man fortfarande mamma..


image21
Tårta..


image22
Skära tårta tillsammans.. Nyfiken Oliver är sugen..

Efteråt bar det av till en svit i karlstad. En jättelyckad kväll!

Tisdag, som synd är inte fettisdag.

Jag är så sugen på semlor! Vill ha vill ha. Har inte råd.

Dagen började bra. Hovis kom och pållisen skötte sig exemplariskt. Dessutom va inte skorna slitna så hon kunde slå på dem igen. Gött, där sparade jag 150 kr. Och jag hade rätt. Hovarna hade inte växt mycket och skorna var oslitna. Så det så.

Sen skolan. Dagen gick ut på att stå o glo på massa stenar i lådor. Visserligen rätt skönt att de va slappt, men å andra sidan. Kunde vart hemma.. Stressade ju för att hinna till den lektionen o så va de bara flum.
Så måste man köpa böcker. Gaaah. 333 för de ena och säker 200-300 för de andra.. Nödvändigt.. Bättre om man kunde köpa typ 50 semlor.

image12

Skoldags igen.

UH.. Då va man seriös igen då. Hade fått smak för att vara ledig.
Nya kurser. Mina sista två.. Geokonstruktion och examensarbete.
Och med skolan kommer väntande på bussen och därmed bloggande. Så nu kanske man kan skriva lite oftare här.

Jag sitter i biblioteket och fryser. Tänker tillbaka på min helg, som var väldigt bra.

Fredag: Möhippan. Jättekul. Bad och massage till Karin. Taco. Bowling. Rolig bilfärd från bowlingen (bildbevis finns) Sen hemma hos mig en sväng.  Lyckat helt enkelt.

Lördag: Kusinträff typ. Hemma hos Gerda o Marcus. Också trevligt. Sen till ridskolan med hennes pålle. Prat med världens bästa Linda, som för övrigt kommer bli min och gerdas egendom om vi blir miljonärer..=)
Hämtade samuel vid halv ett och somnade framåt tre..

Söndag: vaknade sent. tog tag i mitt liv genom att åka till stallet. Mockning och fodring. Gos i hagen. Sen va jag seriös och mockade i hagen. Tog ut typ åtta kärror med skit. Plus att jag tog bort massa grenar som hade blåst ner.. Bra vart de.

Och den här veckan är det fullt fokus på bröllopet på fredag. Ska agera barnflicka på fredag. På torsdag ska jag kanske vara assistent/barnvakt samt hämta ut buketten i åtorp. Karin har fullt upp och man vill ju hjälpa till så mycket som det bara går. Och förutom at hjälpa henne ska man inhandla bröllopspresent och kläder till mig själv. Har såklart inget som duger.

Sen i skymundan av detta firar jag och samuel 5 år på torsdag. Present.

image11

Ge mig pengar..

Snälla csn ge mig pengar nu. Gärna ett par miljoner.
Vill ha så mycket. Måste köpa så mycket.

Har ägnat de senaste dagarna till att städa. Det blev så fint så fint.. Skulle vilja ha nya gardiner lite här och var, men som sagt, pengar.

Sen kom veterinären i tisdags och tog bort lite hakar på min kära lilla häst. Hon sövde honom så han var helt borta.. Såg rätt fräckt ut faktiskt. Men sen kvicknade han till och betedde sig som om inget hänt..
Idag när jag skulle ge em-mat så såg jag att han hade rullat så täcket va snett + att han i stort sett hade ett helt träd i svansen..

Annars är det bra, ska till min moster ikväll och äta våfflor. Ska bli kul.. Bara tjejor. Och på tal om det ska vi ha möhippa imorgon. Det kommer nog bli kul. Synd bara att hon verkar fatta att det är på g..

Stor nyhet!

Det ska bli bröllop må ni tro! Karin och Patric gifter sig den 25:e januari. Blev så himla chockad när inbjudan kom i fredags. De hade inte sagt ett knyst om det. De firar 15 år nu i jan så de är ju på tiden.. Det är så roligt så roligt så roligt...!!!

Och det innebär att de är bråttom att snickra ihop en möhippa. ;-) Har värsta grejerna på g, men de vill jag inte skriva här om karin läser..

Annars finns det inte så mycket att skriva om. Har varit jättesjuk och hostat lungorna ur mig.. Men idag är jag lite bättre. Lagom tills jag blev lite ledig från skolan.. Ledig från och med nu till nästa måndag. För 10 min sen skickade vi in vår 70 sidor långa rapport som vi jobbat med i typ tio veckor. Känns så himla skööönt.

Sen är det så kul med snö.  Mina djur är knäppa i snö. Så roligt att se dem glada. Jag fick förresten spel på en gjord till täcket imorse för att den va för kort fast jag hade längt den till max. Då visade det sig att jag hade kortat den till max. Jag är nog inte människa halv sex på morgonen..

Jo o sen verkar det som att vi inte kommer få köpa nåt hus. Känns förjävligt. All tid o alla pengar man har lagt på stallet tex.. Och att behöva göra iordning ett nytt stall.. Där det inte finns vatten och el. Det suger. De e klart att det suger ännu mer att inte få det huset man hade tänkt sig.
Håller på o kollar på vad det skulle kosta att bygga nytt, men det sticker ju iväg.. En del. Rätt mkt.

Idag ska jag hem o mocka skit. Och rycka man och klippa svans. Blir föbannat fult när de är långt. Ny sadel och nytt träns vill jag ha med. Vet inte vilken färg. Har inte råd i alla fall..

aja.