Hungrig

Är hemma hos mamma o pappa och de gör iordning mat. Det blir grillad kyckling med potatissallad och sallad med fetaost o massa annat gott..=) Då blir det nog lätt att följa tallriksmodellen. Håller ju på o trimmar mig inför beach 07. Hittills har de inte gått så bra för ja har vart för slapp. Men nu har jag lagt i en högre växel...=) En timme powerwalk varje dag. Inget godis på veckan. Får väl se hur de går.

Var ute o gick med milo imorse. Vi såg en fasan typ fem meter. Han var helt tokig. haha va kul det var. Han hade ståndskall på den men den blev inte det minsta rädd. Då blev milo skitirriterad. hahaha.

Ja håller på o väljer mellan två sadlar. Antingen en dressyr eller en allround. Båda kostar typ lika mkt, men allrounden är nyskick. jättefin. Men dr.sadeln vet jag är jätteskön. o den får ja låna hem o prova. Ah... hatar o välja.

Just nu tänker jag på en kompis som har varit modig och gjort något jag hoppas att klarat om jag varit i samma sits.

Seminarium

Usch vad tråkigt. Ska stå framför 50 pers o redovisa om en massa saker som jag inte ens vet om det är rätt. O läraren är ju så normal. Hälften är ju klassen så det är ju ingen fara, men de andra.. USCH. Jag brukar inte vara nervös, men det här kommer nog att vara lite pirrigt.. Det värsta är som sagt att vi inte ens vet om våran analys är rätt.. Och sen kommer han säkert att fråga massa skit som man inte kan svaret på.. Jag vet inte ens vad jag ska säga än..

Jag vet knappt hur seminariet ska gå till. Bara att vi ska redovisa. Vi går upp som nr 4.


Jag var hos lilla Vilmer igår. Han är så söt så söt. Var tvungen att låna deras dator för vårat internet funkar inte. Jag försökte krångla igång det igår. Men pappa kommer hem från indien idag, och då kan ju han fixa det. Hoppas han inte skulle flyga via danmark. Det är ju strejk där så hälften av alla flyg till sverige är inställda. Ska kolla upp de nu..


Försov mig..

Jag fattar inte att jag höll på o försova mig när jag hade sovit nio timmar.. Brukar sova 6 timmar annars och då går jag minsann upp.. Men jag hann i alla fall, det handlade bara om 20 min och jag fick skynda mig lite mer..

Jag fick bolero igår. Det var jättekul och mamma kom och tittade. Vi höll på med massa förvänd galopp och han var jätteduktig! Kunde fatta utan problem på rakt spår och hålla den genom hörnen. Bryta av var väl en annan sak, han var skitpigg och glad! trots att han hade gått lektionen innan.. Ulrika tyckte att jag skulle uppskatta att han hade sån jobbarvilja.. och det är ju klart jag gör..=)


Idag har jag bara ekonomi. först två timmar, sen klunch en timme och sen två timmar till.. Sen ska jag hem och jag funderar allvarligt på att tvätta+städa bilen idag.. Behöver tankas också, skräll.. Sen ska jag till lantmännen och köpa sadelhängare eller vad det heter. Det var extrapris.. Inte för att jag har nåt att hänga på än, men ändå..


Vill vill vill..

.. ha Bolero ikväll.. Man kan ju hoppas iaf.. Har äntligen slutat för dagen. Skulle kännas kul om jag fick honom ikväll, och vi gjorde massa kul saker. Sen ville mamma komma o kolla om jag ska ha honom. Det blev ju så bra förra gången..

Hittade massa kul på ikea. Skulle ju bara ha ett strandparasoll men det bliev lite annat också.

Pengar imorgon... Gött. Var länge sen nu. Har ju en del saker jag vill/måste köpa. Står o velar hur mkt pengar jag ska lägga på sadeln.. Man vill ju inte ha nåt helt b men inte nåt svindyrt heller... HELP ME.


Vilmer

Vilmer2Vilmer

Så här ser han ut! Den som inte skriver att han är söt kan betrakta sig som död.. Nu ska vi till ikea..=)

Nu är han här!

Äntligen! Lilla Vilmer ligger just nu och äter och mår bra. Jag vill dit! Jag skickade grattis till Karin nu och bad om en mmsbild. Så nyfiken..! Hoppas hon känner sig redo för besök idag, men annars får jag åka dit imorgon.

AAh! Nu fick jag bilden!!! JÄTTESÖT!


Trevlig dag

Det var en bra dag idag. Först skolanoch det gick ok. Sen var jag hos Anna och Siri. Det var roligt. Blev ett ganska snabbt slut, men jag hoppas inte Anna tog illa upp. Hon vet förhoppningsvis att jag tycker om att vara med dem. Vi pratade och läste bok och åt glass. Sen gick vi till ponnybutiken i huset bredvid. Köpte en jättefin grimma till fyndpris...=) Då har jag köpt min första hästsak. Ska prova den imorgon.

Karin har föresten värkar nu.... Snart kanske?


image9
En gammal bild men man ser iaf att det är anna o siri.



Sovmorgon

Jag hade sovmorgon till 7.20 imorse.. Alltid något. Fick för en gångs skull vara den som låg kvar i varma sköna sängen när den andra gick upp.

Igår när jag var ute och gick med milo så träffade vi på två älgar. Dom stod 20 m bort men de sprang in i skogen när de såg oss. Milo blev tokig av lycka. Även om det egentligen är fel djur för honom. Sen när vi kom hem så kollade vi på lost. SKITBRA avsnitt. Längtar tills nästa.

Sen har jag hittat en sadel som jag vill ha med. En begagnad kieffer. 6 lakan för den. Ska tänka på saken. O hur mkt jag vill lägga på en sadel.

Idag ska ja va här i skolan mellan 10 och 12. Sen ska jag till Anna och Siri på vägen hem. Det ska bli trevligt. Ikväll är det robins som gäller. 21.00 svt1. Sen känner jag nånstans att ikväll är det dags för bebisen att komma. Hon kommer åka in ikväll och bebisen kommer att födas vid två natten till imorgon.

Ännu en gång..

.. så fick jag rida bolero. Det var så himla kul! Jag var helt svett o slut men han va bara pyttelite svettig vid gjorden. Och hade mycket mer ork. Så det kändes bra, eftersom jag vill ju itne bli mer trött än så, och då vet jag att han klarar bra mkt mer än va jag gör..

Sen måste jag bara säga att ja läste i KT att de va en 7-årig flicka som höll på o bli inlurad i en bil av en gubbe. Fy faan. Han försökt muta med 500 kronor, och jag menar det är ju enormt mkt pengar för ett barn. Men som tur va sa hon nej. Jag vill inte ens tänka på vad som kunde hänt. Hoppas verkligen att latmaskarna till poilser i den här stan kan lägga ner lite tid på det här..

Tidigt

Skönt. Satt på skittråkig ekonomiföreläsning. Sen fråga lärarn va kloackan va. Sen sa han: jag känner mig inte så intresserad av att fortsätta nu. Vi ses imorgon klockan tio. Ok normalt. Men bra för min del..=)

Nu hinner jag ju panta idag. Need money.. Prix nästa.

Fortfarande ingen bebis btw.

Blomlådan

I fredags slet jag med att bygga en blomlåda. Jag sågade med en rostig, sliten såg.  Sen spikade jag och sen skruvade jag. Lyckades få skruvdragaren på fingret så de blödde massa. Sen när jag skulle sätta dit sista kortsidan så var den 5 mm för lång. Orkade inte göra mer så jag gick in. Tog säkert två timmar.  Dagen efter kom samuels svåger hem med ved. Och han lyckades trampa sönder blomlådan. TUR att jag gillar ironi. eller inte.

Ridning ikväll. Vill ha bolero eller ingen. Typ.

Ledigt

Skönt. Nu har jag slutat för veckan.. Ska ta de lugnt. Nu kom mamma hem. Hon sa att anna och siri var hos karin så jag tittar nog förbi där. Nu måste jag dra..

Min

Ja nu kan ja nästan säga min Bolero. Jag tackade officiellt ja till honom ikväll. Känns väldigt bra och rätt men nervöst såklart.. Så nu är det bara o säga grattis till mig att jag ska få en häst. En egen häst. De ni!

Då är det bara o börja vänta på att de ska bli den nionde juni. Det är ju en stund kvar, men de brukar gå rätt fort mellan påsk o sommarlovet. På den tiden ska stallet bli klart, hagen bli klar. Fixa massa tillbehör som behövs. Imorgon köper jag 45 trästolpar till nya hagen. Å va jag längtar.

Nåt annat som det är väntan på nu är Karins bebis. Vilmer tror vi. Hoppas han kommer ut snart. beräknad till måndag eller tisdag, men det kan ju bli när som helst. Spännande.

Jag blir tokig

Jag måste få reda på hur lost hänger ihop!


Var inne på lostpedia o skulle kunna surfat runt där i timmar men jag är så rädd att hitta en spoiler. Finns ju ett avsnitt som USA sett men inte jag. Har det i väskan men kan inte se det utan samuel.. JAg har gjort tre tabbar med att titta på lostpedia.
Jag såg att Shannon skulle dö. Jag såg att EKO skulle dö. Jag såg att Sawyer och Kate fick ihop det. Tänker inte få reda på nåt i förväg igen.

Jag kommer inte kunna sova. Jag hatar den där serien för att jag egentligen avgudar den. Jag tycker synd om alla som inte följer den.


Påsken

Har ju inte skrivit på ett tag så de får bli en liten update:
Onsdag:  Slutade skolan vid ett. Missade bussen och fick vänta en timme på nästa. Sen åkte jag o mats hem till mig för han skulle sova över. Vi stannade hos samuels mamma som fyllde år. Hon bjöd på smörgåstårta..=) Vi åkte hem. Jag läste lite o vi åt tacopaj o kolla på tv.

Torsdag: Mats och jag gjorde ett påskris att ha inne.Jag skjutsade ner mats till åtorp. Pratade med mamma och pappa och kerstin en stund. De var på väg till stugan o lämnade två bilklädslar som de köpt åt mig. En svart/röd till renaulten och en svart/silver till volvon. När jag kom hem igen satte jag in klädseln i volvon. najs..=)

Fredag: Samuel ledig.. Vaknade rätt tidigt och samuel väntade på när det var ok att dra igång motorsågen. jag tyckte halv elva räckte. Sen kapade han och jag klöv. Riktigt duktigt..=) Sen tryckte jag på knappen och samuel la dit veden. slappt. Det blev en rejäl hög. Sen satte jag in klädseln i renaulten. najs där med. Sen slog vi vad om var telefonen var och jag förlorade, vilket innebar att jag fick hämta pizza i degerfors. LOST.

Lördag: Frukost på sängen till samuel. Godisägg..=) sen åkte vi till stugan. Där hände det massa kul saker. Vi åt massa mat o tårta hela tiden kändes det som. Sen hade vi ju den årliga äggjakten såklart.. Pappa glömde bort vart patrics ägg var så han blev sist och kunde inte få några ledtrådar. Tur att jag hittade det..=) Jag, samuel och milo fick sova i gäststugan. Så mysigt så, men varmt..

Söndag: Åkte hem. Grillade på dagen. Var nere i stallet en sväng men vi kunde inte göra något för både sticksågen o cirkelsågen var sönder. På kvällen var vi hos samuels kusiner på mat.

Måndag: Igår gjorde vi nog ingenting. Kollade på rasmus på luffen på tv. Var bra länge sen jag såg den. På kvällen kollade vi på lost. Karin har ett avsnitt som inte vi har sett än. Längtar.

Idag har jag bara vart i skolan. Sen fick jag nygräddade våfflor till frukost imose. kl halv sex..=) Romantik på den högsta nivån..=)

Kursstart

Nya kurser idag. Ekonomi o geodesi. De verkar väl ok, men lite rörigt är det ju alltid i början...
Annars är det väl inget speciellt som hänt. Har haft en jätteskön helg. Grillat två gånger. Har kort men de är i kameran och jag kan inte föra över till skolans dator direkt. Vill inte heller för den delen. Kommer ikväll elller imorgon..

Idag är det skola + ridning som gäller. Kanske en promenad om jag hinner. Vill se hur det blev på graven. Mamma hade planterat lite..


Nu är all snö borta för länge sen så kortet är lite inaktuellt.. Men han är så söt så söt. Så det kommer med iaf..=)
milo