Mmmm..

Det var vår och det var ljumt och alla älvor sjöng i kör
när vi la oss under stjärnorna i parken.
Ja efter slaks och is och snö fanns plöstsligt nåt att leva för,
när allt som vintern gömt sköt upp ur marken.

Lasse såklart.
En bra grej: Nya skiva kommer 26 september! I läge till min födelsedag.
Två dåliga grejer: 1 Han har skippa hovet! What the..?!! Han ska ha ett nytt band!!? 2. INGEN SOMMATRURNÈ! De har ju blivit tradition!
En bra sak till: Kanske höstturné....

tio veckor + idag + imorgon

Sen har jag sommarlov!!! Eller ja, lov och lov. Jag ska jobba ett tag först, men inte hela sommaren.. Då blir de lite cash.. Fick ju över 113 kr i timmen förra året så de kan ju inte va mindre..=) Men efter jobbandet kommer verkligen ledighet.. då ska jag ta de lugnt o bada o sola. Kanske åka på nån liten semester. samuel vill till tyskland.. men då måste man ha pengar. o då måste man stanna i ullared som ligger nästan på vägen. Jag vill åka till vimmerby eller södra västkusten.  om vi tar det senare kan man ju va rätt nära ullared..
Sen ska ja förhoppningsvis rida med såklart!

Jag klipppte mig i går. Ja JAG. Dom där frisörerna tar bara överpris på nåt alla kan. Vad gör dom i tre år? Jag klipper samuel och mig själv. Det enda som är svårt är o klippa i bak. Jag skulle aldrig färga hos en frisör om det inte var rea eller nåt.. Ja jag är snål.

Nu är det energidryck (beroende?) och överkurs-tenta-plugg. Tentan är imorgon. Sen är jag fri i tre lediga dagar.


Bad day/ Nice day

Igår va de verkligen illa. SCH. Orkar inte ens skriva om de..

Idag började dagen rätt illa. Somnade vid tolv o vaknade fyra o mådde illa. Så då åt ja yoghurt o ansträngde mig för o inte spy. Ja försökte tänka på vad kerstin sa: Du har ingen feber = Du är inte magsjuk. Det plus greys anatomy plus sjunde himlen räddade mig...  Somnade om typ en kvart innan klockan ringde.

Men sen började de bra. Tentan gick helt ok. OCH bilen (BUF) gick igenom besiktingen med blankt papper!! WIIE! Sen kanske ja ska på stan en sväng med kerre. Hon skulle ha nån väska o undrade om vi skulle lägga ihop.. får se. Sen ska ja hämta mitt däck på volvo. de som vet om vad som hände igår vet bakgrunden.

Beställde böcker för 675. Sen kommer de andra på 300. sen kommer busskort 645. Jaha, och kvar fanns.. 0 om jag har tur. -xxxx om det är som vanligt.

Aja. nån gång får väl jag lön jag med...

Lång väntan

UH va träligt de e o vänta. Ska få info om tentan så de kan ju va vettigt. Men det kan oxå va skit. Hopppas de inte håller på för länge. Jag vill hem.

Nu är jag snart ledig lörd sön månd. Gött..


Men först ska jag äta min medhavda matlåda innehållande makaroner och jägarbacon i örtsås.


Mika

Mika är så grym. Ja gillar verkligen grace kelly. De e nog min favvo just nu. (som vanligt räknas inte lasse in till favvo just nu..) Men han är så konstig. Mika alltså.. Och han sjunger så himla ljust. Jag har den låten i huvet jämt just nu..

I could be brown
I could be blue
I could be violet like sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like

För övrigt så är jag äntligen klar med mitt projekt. Och jag har just gjort sista deltentan. Nu är det två saker kvar. För det första Byggprod.tentan på tisdag. Massa läs-plugg som jag hatar. För det andra stålkursens överkurstenta på torsdag. Frivillgt räkneplugg som är bra mkt roligare.


I helgen ska ja förutom plugga ta de rätt lugnt. Samuels mamma o dom kommer på mat ikväll. Sen ska vi ner i stallet o fixa..=) Va där igår och samuel hade gjort jättemycke. De går rätt bra faktiskt. Sen hade han fått köpa 100 skivor för 500 kr. De e såna fina spånskivor med typ vit plast på sidorna så de tål fukt. Såna är eg. skitdyra. vi räkna på att de skulle behövas typ 25 skivor och att det skulle gå på kanske 5000. Så nu har vi mycket mer PLUS att de blev billigare..=))) Så nu kommer väggarna bli skitfina. Då har man ju råd o måla i vilken färg man vill med. Om man inte vill ha vitt de e ju oxå snyggt..

O om man tjänar in pengar där kan man ju lägga lite på att få en stor fin hage..=) Eller fina tillbehör till hästen..=)

Sen kan ja ju passa på o skriva att de kommer handla mkt om häst plus stall i bloggen nu. De e ju mina tankar om ingenting. O just nu är tankarna på det området.


Äntligen sova!

Ahh. va trött jag är. Och värre blir det imorgon. Ska ju liksom upp om fem timmar. Har suttit uppe med en stålstomme till en bilhall tills nu. men nu är det klart. Sen skulle jag väl kanske lagt ner mig lite mer i den rapporten vi ska opponera på imorgon. Läste den iaf, men jag orkade inte tänka på vad som var bra eller dåligt. Jag får fråga anna om det, det är ju hennes grupp som skrivit den.
Jag ska vara moderator och leda opponeringen. Det känns rätt lugnt. Får läsa lite snabbt innan hur det ska gå till bara...

Det lär ska bli minst en energidryck imorgon. Har ju en på lager. För det första så kommer ja va trött i brist på sömn. För det andra har ja först föreläsning 8-12. sen kommer den roliga opponeringen mellan 13-17.

Jag sliter bara så hårt idag för o få va hemma på torsdag. Sovmorgon.


Snart är det påsk!! Då får man äta godis och vara i stugan!

Lilla isbjörnen

image7

Den här lilla söta isbjörnen blev bortstött av sin mamma på en djurpark i Berlin. Personalen började sköta om honom och ge honom mat med nappflaska. Nu mår han bra. Men nån tysk "djurrättsaktivist" säger nu att djurparken MÅSTE döda honom, för att det inte är naturligt för en isbjörn att bli omhändertagen på det sättet och att om hans mamma lämnade honom att dö, ska personalen också göra det. Eller avliva honom. Hur kan man tänka så dumt? Det är väl inte naturligt för nåt djur att bo i en djurpark? Och det finns ju exempel på andra djur som har blivit normala även efter att ha växt upp med nappflaska. Stackars liten. 


 

Måndag

Idag kände jag mig inte alls motiverad till att gå upp kl 5 för att hinna till en redovisning på en kurs som inte ens är kul. Men det gick väl ok på redovisningen i alla fall. Och nu har man en lång väntan till klockan blir ett så man kan fråga lite frågor och sen åka hem. Alltid så boring veckan innnan tentor och över huvudtaget i slutet av kurser. Mycket jobb liksom.

Men ikväll får ja iaf roligt. Ridning. Förhoppningsvis på Bolero så jag får känna om jag tycker om honom eller inte. Hoppas jag gör det. Var ju nere i stallet igår och mätte o kollade. Det finns plats för två stora boxar + att det blir utrymme kvar för sadlar o sånt. Sen finns de t o m en seriös foder-behållare som man kan fylla med foder och sen bara öppna så rinner det ut. Sen måste taket höjas en bit. Men det ska nog gå.
Alla pelare stod helt bra för de måste inte flyttas. Bara en eller två men de blir ingen skillnad. Här har man minsann nytta av att vara nästan byggingenjör. Sen är det en liten vägg som ska rivas också men den är inte bärande så de e lugnt. Det finns lite jobb, men de kommer o gå bra. Sen är det såklart en del städning och småfix med, men det är ju bara kul..=)
image6Bolero



Det går bra nu.

Helg

Vad skönt det är med helg. Ledigt och bra. Idag har jag o samuel vart förbi stallet en sväng o tittat på min eventuellt blivande häst. Han var jättego att stå o klappa på o samuel verkade fastna för honom. Jaja, får väl se hur de blir. Klart de e lockande. Jag ska försöka få honom ett par gånger nu så ja får prova lite. Men annars verkar han passa mig perfekt..=) Lugn o snäll. O skitkul o galoppera på.... :D
När jag har tittat på andra hästar har det känns så nervöst så man närstan får ont i magen. men nu käns det bara kul rakt igenom. Märkligt...

Sen gick jag och mamma en promenad. Och nu ska ja sega lite till klockan sex typ. Då kommer helene o hämtar mig o sen ska vi på partaj. Hoppas de blir kul, känns lite b kanske eftersom jag inte känner hon som har festen så bra. Men hon kanske tycker de e kul om de blir en extra. Sen ska samuel hämta mig.

Imorgon ska vi ner o kolla hur vi ska göra i ordning stallet. kul o planera lite. Sen blir det väl kanske en promenad med vovvisen. Kanske lite skolarbete med. Börjar bli dags nu...

Nu ska jag gå ner. Vi kanske ska åka och handla något. Jag vill bara åka till stallet och provrida. Men ja får hålla mig till måndag.

Min familj

Här kommer den nakna sanningen om min familj. HAHA. Av nån anledning laddade jag inte upp nån bild på mig....




Kerstin och JohanAnna Simpson med familjMats, mamma och pappaKarin med familj

Helg!

Äntligen helg. Råkade missa förra bussen, men den som kommer om ett par minuter ska jag hinna med. Sen ska jag hem till mamma och äta mat. Sen ska jag till hem o ta de lugnt i helgen...=)

Klart!

Vi hann verkligen klart! shit vad bra det känns..=) all räkning på huset är klart...=) o de verkade bra också. Jag trodde det var typ tre dagagrs jobb minst, men vi klarat på en! Nästan så man är sugen på o renskriva det för o känna sig ännu mera klar. O nu när man kommer i håg hur man gjorde kan man ju förklara de bra oxå..

Inställt imorrn med. Vilket innebär att jag slutar så fort vi är klara i gruppen.. gött. sen är det helg!

Tankspridd

Ja jag tänker nog på allt annat än skolan. Börjar känna mig skoltrött. Jag tycker de e såå jobbigt/tråkigt just nu. Vill bara va hemma. Jämt. Varje dag. För alltid.

Har en sak som jag tänker på mer än nåt annat. Har nästan ångest för jag inte vet hur jag ska göra. Det är inget hemskt, men det är ju ändå en stor grej jag har på g. Men jag tvekar om jag klarar ev det, om jag har tid, om jag har råd, om det är rätt.. Tror inte ja ska skriva vad det är än för då blir det för verkligt. Måste ta ett samtal med speciellt utvalda först. Det är typ som när man köpte första bilen, fast värre på nåt sätt..

Aja, jag ska försöka ta det åt sidan så jag kan jobba idag. Anna kommer snart o vi har avsatt hela dagen 8---> för att jobba med våra konstruktionsprojekt. Måste bli klara snart så man har det ur vägen, även om inte inl. är förrän den 19:e. Ska ju göra ett antal ritningar med..

Skräp

Ja.. Nu har ja ätit alldeles för mkt skräpmat.. USCH. Var nyss på mc o åt. I går åt ja en halv kebab-sallad och i lördags en hamburgertallrik. Tre dagar i rad.

Var o tog kort på saxin förut. Samuels mamma ska få i present... hoppas ja inte förstörde alla kort med mina blinkningar..

Sitter o sölar just nu. Väntar på att få åka iväg.. Kanske skulle chocka genom att vara där innan Sara o Helene kommer... hmmm... Eller så gör jag som vanligt. Ska bli kul att rida. Känner mig laddad, men dock för mätt.. Såg att Gerdis hade skaffat en blogg nu med.. Najs.. Alla borde ha. Inte för att ja har haft min så länge, men ändå..

Imorrn eller nåt ska ja lägga ut bilder på min familj här. Från halloween hahahahahaha... Så att alla kan se hur normal familj jag har.. Och ingen kan stoppa mig...muahaha..