Ny vecka

Veckan började helt ok.. En väldigt slö måndag som avslutades med en kul ridlektion. Träffade Gerda och Marcus med och det var kul såklart. Men dagens chock var i alla fall när min lärare ringde till min mobil. Hon skulle säga att hon hade förklarat ett tal fel för mig. Hur har hon mitt nummer? hmm..

Idag är jag avis på att Samuel är hemma och ledig. Det är han imorgon med. Jag vill också vara ledig. Istället får jag gå i skolan till 17 varje dag utom fredag, då slutar jag 14.. Usch vad tråkigt. Då är det mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem... Och ingen bil har jag heller.

Men det finns såklart saler som är bra också. Jag hittade 250 kronor i min plånbok som jag hade glömt bort. Jag ska kolla på saltön ikväll. kerre spelade in det så jag kan kolla på de idag istället eftersom ja red igår.

Morgon

Är uppe redan nu kl 8 fast jag inte börjar förrän klockan 13. Jag ska snart gå ner till Kerstin som är hos Karin. Kattvakt och så. Sen kommer mamma ner dit med fast med bil och så ska vi äta frukost tilsammans. Trevligt trevligt. Hoppas solen hinner titta fram lite mer. Ska gå i mina nyinköpta skor, provade dem igår med.

Jag har fått hem nya rockyfilmen och nyaste beck (gamen). De ska bli kul att se dem, inte för att ja vill se rocky men samuel vill jättegärna se den. Svensk text va de till och med.. Den kan han få i present kanske...

Imorgon är jag äntligen ledig. Har väl lite o göra, men jag kan i alla fall vara hemma. Då blir Milo glad så han slipper att gå upp så tidigt.. Han är en lat tonåring just nu. Ganska kul att skratta åt honom.


    Milo är väldigt liten och sover, nu är han stor och sover

Nej nu måste jag nog gå om jag ska hinna dit i rimlig tid, så att jag hinner hem i rimlig tid, så att jag hinner duscha en stund och sen åka till skolan. 

4-årsdagen

Grattis till mig själv och samuel som har varit tillsammans i 4 år idag!
Ska fira de på fredag är de tänkt..=) Lite mysigt hemma och så.. Får väl se om han får nån present. Nåt litet får de bli.. Har ju lite tight nu..

Jag vill ha pengar nu. Ja har en massa tråkigt som måste betalas. O massa kul ja inte kan köpa, men de kan ja ju inte när ja får pengarna heller iofs..  Fattig. O samuel har miljarder räkningar så han kan inte direkt sponsra nåt..


Men nu ska ja till akademibokhandeln o se vad en bok kostar där. Sen ska ja fortsätta dagen fram till klockan 17 här i skolan. Sen skulle ja vilja ta mig ut på en promenad. Ligger på -1,1 kg nu. bra stina..=) de får gå sakta i början...


Måndag

I helgen har ja vart så duktig. Ute o gått varje dag. Och sen va ja ute 40 min imorse med, innan frukosten. Och de är ju helt perfekt bra. Och milo tyckte nog också att det var kul..

Annars har helgen varit väldigt lugn. Städat o grejat lite. Haft de mysigt..=)

Sen har ja vart här. i skolan alltså. Var väl ok, men ja hatar o ta 16.25 bussen. Ibland måste man stå ut med sånt.. Ja hinner ju till stallet utan o stressa iaf. De e ju huvudsaken..=) Får väl se hur de blir idag.. Vilfora igen hoppas ja.. Kanske kan gå bättre den här gången..

Nu kan jag snart ta helg..

OH VA GÖTT.. Bara slappa hela helgen.. tre kurser att lämna bakom mig.. Och nästa vecka får ja börja med når nytt.. Alltid lika kul i början när man är ambitiös och positiv.

Idag får jag svårt om jag ska se på lets dance eller så ska de låta.. Dagens i-landsproblem. Men ja kan ju alltid försöka se båda eller nån repris. Ja tycker nog egentligen att så ska de låta är bättre, för då kan man tävla hemma och de e kul när man kommer på före dom på tvn. Sen tycker ja peter settman e kul, ganska barnslig men väldigt snabbtänkt. Men i lets dance har dom finare kläder och lasse brandeby är kul att se. Nya peppe typ.. Aja får väl se va de blir..

Sen måste ja hem och fixa en film åt karin, de ska till våran stuga i lofsdalen och ville ha med en film som är min, men ja glömde den i åtorp. Bäst att bränna en ny kanske. Hoppas den finns kvar på datorn.

Nu ska jag printa de sista. Måste gå till fucking tryckeriet för o skriva ut i den storleken. Sååå otrevliga, de e väl inte mitt fel om dom jobbar där dom gör. Sen slutar jag 10.30. WIIIIEEE!


Take care och trevlig helg


Börjar se ljuset i tunneln..

ÄNTLIGEN. Nu är de bara o klippa o klistra och kopiera allt.. Sen har ja gjort klart mitt hus som ja är trött på nu.. De vart rätt bra förutom en del grejer. Ska bli så skönt att få lämna in de.. satt uppe till halv två inatt, gick upp halv sex.. jobbade hela dagen från åtta till nu (typ 12).

Tack Anna för att du tänker på mig och tar med energidryck till skolan...=)

Hur hamna jag här?

Jaha. Som ni ser har även jag hittat hit. Kommer väl att skriva här då o då när jag har lust.

Mitt liv just nu:
Går mest i skolan tycker jag. Har ett arbete som ska lämnas in i morgon, ett hus som jag har ritat. Nästan klar, kommer att hinna utan panik. Och sen ett arbete som ska in på fredag, ett hus som vi har räknat på. Det kommer vi nog att hinna det med men kanske lite mer panik.

Har en total avsaknad av pengar. Fattig student så att säga. Men snart vänder det. om ett o ett halvt år kan jag börja jobba, om jag hittar ett jobb. Och då är de KA-CHING.


Har min underbara samuel som betyder allt och lite till för mig, 4 års dagen is coming up. Shit vad fort de har gått.. Haft ringen i tre år. Har ett hus med honom med som jag är i så mycket jag kan. Men ibland blir de för långt o åka om man slutar sent och börjar dagen efter, då sover jag hos mamma och pappa.

Jag och samuel har världens sötaste o goaste hund, milo. Han är snart ett år, de har också gått fort. Han är en liten blandras som har en vilja av järn och ett hjärta av guld. Jaga kan han, och snarka.

Sen har jag ju min familj också. Lillasyster Kerstin som är min allra bästa vän. Går i trean = tar studenten. Storasystrar Anna o Karin, tvillingar. Karin har två pojkar och en tredje på väg. Anna har en flicka. Alltså är jag moster till snart fyra barn. Sen har vi då lillebror Mats som mest sitter vid min dator eller ligger i min säng och underhåller mig när jag jobbar på min dator. mopeden gillar han väl med.

Och om ja ska återgå till mig själv så kan jag ju också berätta att jag tycker om hästar. Är med i den kända mån 19:30B gruppen. Vi håller på med fika och umgänge. o lite ridning när vi hinner.. Skulle vilja ha en egen häst men tiden finns inte nu. Kommer oftast hem dför sent och då har jag annat för mig. Skolan typ. Hinner ju knappt va ute och gå, men försöker så ofta jag kan att ta mig ut. Har ju en deal med mig själv på gång nu: -7kg innan sommaren, annars får jag inte köpa en ny bikini i år. (brukar alltid göra de annars..) Jag får väl uppdatera här hur de går, annars kanske ja bara fuskar..

Oj då de blev ett ganska långt inlägg de här, men så seriös kommer jag nog inte att vara sen..
Take care