Orka

Ja har ingen ork till att skriva här. Finns inte så mkt kul o skriva om o så pluggar ja typ 24-7. O sen har ja ju ingen dator.. Skola idag, sen ledig till tisd. Imorgon börjar drömveckan. Kalas typ varje dag. Alla fyller år. Student. examen. osv. men de e ju bara kul...=)

Kanske skulle köpa en lott..

Det känns liksom som att min otur snart (rent statistiskt sett) borde vända och att jag skulle ha tur med något istället. Om jag köper en trisslott varje dag nu så vet jag ju när turen vänder.. Jag har i alla fall tur i kärlek.

Jag satt på bussen nu och funderade på va man har för släkt egentligen. Jag fick reda på igår vad en släkting till mig gjort o blev skitsur. Man ska faan inte utnyttja folk bara för att dom är snälla och inte kan säga nej. (fast deras sambo ligger hemma med två barn och tredje kommer vilken sekund som helst, och man KANSKE helllre är hemma med henne) Om det inte är ett missförstånd tänker jag dumförklara den personen för alltid. Saker är inte gratis bara för att det är svart.

Nu är min internettid snart slut. Jag lovade mig själv att sitta till 8.15 sen måste jag ta tag i pluggandet. Åkte ju hit två timmar innen för att få nåt gjort..

Just my luck

jaja, det har väl inte undgått så många att ja har fått problems. Bolero kanske inte blir min. iaf inte om två veckor och 5 dagar som det var tänkt. Ja är så himla rag o lessen för det här, så jag orkar inte ens skriva om det. Jag väljer istället att citera några utvalda sms jag fick angående detta. Tack. Det värmer.

Gerda " Ja linda är här så jag pratade med henne.Han är ett jävla dumhuvud! Hoppas han ångrar sig då. Gud va tråkigt."

Anna N " Men va fan.. Vecken typ! dä va ju inge roligt.. varför då? kram"

Karin " Mamma berättade om bolero.. Jag tycker så synd om dig så jag nästan började gråta när jag berättade för Partric. Många kramar till dig."

Helene " Va är han inte riktigt klok? inte roligt! kram"

Sara "Fan va taskigt! Men får han göra så? Vad säger dom på ridskolan då?  Låter ju helsjukt!"


Sen när jag pratade med Anna sa hon bara: neej. neej. neej. och jag fick säga jo och hon nej ett antal gånger till. Samuel blev först tyst. sen frågade han om det var sant. Det var nog ungefär då jag fattade jag med. typ en haltimme efter linda ringde. Usch säger jag bara. Känns inte ens kul att åka dit ikväll..


skit

Jag hatar folksam. De måste vara de mest idiotiska människorna som finns. Bara för man inte har kvitto på nåt man har köpt så kan man väl för faan ha haft sakerna. Sen går det tydligen inte alls bra om man skickar in ett intyg på att nån har installerat sakerna åt mig. Man tror på vittnen i rättegångar om mord, men inte när det gäller såna här allvarliga saker som att jag vill ha pengar från mitt försäkringsbolag. Jag kommer under mitt liv betala flera hundra tusen till alla jävla försäkringar man måste ha och jag kan inte få tillbaka typ 5000. Va faan ska jag ha helförsäkring på om man inte får nåt för de? Jag är så arg så jag vet inte var jag ska ta vägen.

Så hör man hur andra bolag (vet inte vilka tyvärr) betalar ut 18000 för en bil som var värd 5000 max. O samuels knä är totalt förstört i stort sett, men han får inte heller några pengar. Jag ska byta försäkringsbolag.

Störigt

Kom hit kvart i åtta. För att börja kvart över. Sitter o väntar en halvtimme på läraren. Så kommer han inte i alla fall! O näste lärare kommer kvart över tio. Så sitter massa i min klass o klagar på att dom kunde gått upp senare och att det är så jobbigt att börja åtta.. Men ni kan ju för F-N gå upp halv åtta o hinna ändå, det är inte tidigt. Det är sovmorgon. Jag gick upp 05.40 i onödan. Det är tidigt. En del vet inte vad de klagar på.. 

Så nu får jag sitta o glo i en o en halv timme. För jag har inte några böcker med mig. För jag hade inte räknat med håltimme. Effektivt. Så kommer med all säkerhet den här missade föreläsningen läggas in nån gång under nästa vecka som var min lyxvecka med bara en skoldag.. 

Oj va jag klagar.. Men det är bra irriterande. 

Myggbett

Har fått ett på fingret. Sen har jag just nu två på min tå. Skitstora! Och jag vaknade innan fem imorse av att de kliade så. Fast jag hade sovmorgon till halv åtta. Så låg man där o kunde inte somna om. Sen när jag skulle upp så försov jag mig.. Bra.

Fick ha min lilla häst igår. Det var kul..=) Gick iofs mest  o kollade på vad de andra gjorde.. Men det var kul att få rida lite som man ville. Vissa dagar kan jag inte fatta att det är sant, och andra känner jag "shit, hur ska det gå..." Men jag väntar ändå på att verkligheten ska komma ikapp mig.

Nedräkningen till sommarlovet pågår för fullt.. Med idag är det 12 dagar varav två tentadagar och två utedagar. Det är inte så mycket egentligen. Det värsta blir att plugga till ekonomitentan. Känns inte så spännande..

Min helg

Jag har haft en kul, men kort helg. I lördags var det 30-årsfest. Väldigt lyckat och kul. Var i stugan och vi kunde vara ute och så..=) Sen på söndagen kom mamma, pappa o mats och kollade in mitt stall. Sen fikade vi o så.. trevligt..

Idag har jag varit i skolan. Jag sitter just nu och hoppas på att patric ska messa att jag kan åka med honom. om fem min måste jag gå på bussen annars..

Sen blir det ridning. De står hoppning på schemat, men jag ska fråga om ja kan få rida självständigt på bolero på andra sidan istället.. Vadå, de är ju min häst (nästan) och jag vill ju inte hoppa... Jag skulle hellre skritta honom en timme än o hoppa med nån annan.. Hoppas att jag får som jag vill..=)

Längesen

man skrev här... Har ju vart hemma i åtorp o då har ja ju ingen dator.. Har försökt blogga med sms o mms, men de funkar ju inte.. Skit. De lär väl bli lite tomt här framöver med, eftersom ja ska va ute resten av veckan när jag är i skolan.

Aja. Nu har jag börjat måla i stallet, Det blir ganska bra faktiskt, Lite mer lila än jag tänkt mig, men det funkar det med. Sen ska samuel göra klart taket, och sen kan vi äntligen göra själva boxarna. Och sen kommer det roligaste av allt, att köra in spån o sätta upp alla saker. På lördag är det fem veckor kvar...=)
 
Nu ska jag snart gå ut o gå dagens timme. Måste hinna hem o duscha innan jag ska på ljusparty..=)