Jag kommer att bli expert på utryckningsfordon.

Ser och hör varje dag ett flertal ambulanser. Som är på väg till och från USÖ.
Och de låter ju som bekant.

Och idag kom det först en ambulans och sen en bil med annan signal. Jag tänkte: Vad är det där för gammal skitambulans. Det var en brandbil.

Jag har aldrig hört skillnad förut.. Men nu när jag jobbar här och hör så mycket fordon så kommer jag att bli något av en expert.

Undrar vad som hänt förresten.

Uppdatering: Nu kom en polis med, men den lät exakt som ambulansen, så där får jag nog problem.


Skyddsjakt nu!

Kom igen nu länsstyrelsen.
Sjätte hunden attackerad i hasselforsreviret på drygt ett år.  Fem avlidna.

Det finns ju nån "varg" som söker sig till hundarna. Ta bort den.
De har ju sökt om skyddjakt. Bevilja den. Kom igen.

Ska vi ha varg, så ska vi ju ha en vettig stam. Inte "vargar" utan vargar.

Fin låt...=)

Soran (känd från 1000apor) om björn gustavsson:
(inspirerat av carina-berg-låten):

Du ser ut som Idol-Ola i ditt fejs,
du är botemedlet mot aids.


Du är den alla vill knulla med,
du är fan större än Ullared.

Skulle vilja ha hela låten, men den lär väl ska komma ut så småningom..


Tecken på uppskattning?

Jag hade inte mockat i hagen sen lördag morgon när jag tog tag i det igår.
Lördag kväll var den gången jag senast hälsade på blüthner. Hela söndagen var jag på fiske och på måndagen var det först jobb och sedan direkt till karlskoga för bugg. Tur att Samuel kan rycka in ibland...

I alla fall.Igår när jag skulle mocka var Blüthner så himla gosig. Han gick efter mig hela tiden och ville bli kliad och försökte klia tillbaka på mig, (men det får han inte. Är rädd att han ska ta i för hårt... ) Och då kändes det genast roligare att mocka. För jag inbillande mig att han var så go för att visa hur tacksam han är att jag håller rent åt honom. Man saknar inte kossan förrän båset är tomt. Han kanske insåg hur skitigt det blir. (tog ut tre kärror)

Haha. Snacka om önsketänkade.. Men han kanske var glad att se mig i alla fall. Han kanske hade saknat mig.?

Hade köpt ny vattenhink, b-vit, saltsten, ny hovkrats och krafft igår. Det blir alltid så mycket mer när man bara ska köpa en säck foder.. Men jag lyckades skippa anti-bitmedlet... Alltid nåt...



På söndag ska jag ta en stalldag. Höststädning. Det kanske är dags att stalla in dem. Sen kanske försöka få in lite grus till matplasterna i hagen. Och sen röja med trimmern runt stall så det ser snyggt ut och runt hagen för att inte bli av med ström..

Rätt åt Kina..

Mitt förakt mot Asien kvarstår.
Hela den där mjölkskandalen är bra. Folk börjar bojkotta Kina.
Det är bra.

Störd regering..

Inget nytt såklart.
Jag har inte mycket till övers för alliansen. Och jag fattar inte hur folk som jag, men mindre eller lika mycket pengar, kunde rösta på moderaterna som bara bryr sig om de som har pengar.
Jag är inte spec fattig nu, men ändå.

Så idag presenteras budgeten. Och de pratar om att avgift till a-kassan ska sänkas med 50 kr/månad. Och att inkomstskatten ska sänkas. Men vad höjer de istället? Jo gränsen för skattavdrag för resor. från 8000 till 9000. När bensinen bara blir dyrare och dyrare. Då borde de verkligen göra en ordentlig höjning på kr/mil.

Det är inte själva höjningen som gör mig arg. Utan att man hela tiden tar från dem som har minst. Och från dem som inte har något val. Jag kan inte ta mig till jobbet på något annat sätt än med bil. Jag måste betala skitmycket för att ta mig till jobbet, och nu ska jag få tillbaka ännu mindre bråkdel av det jag betalar.

Vad hände med förslaget att lantisar skulle få dra av för annat än resor till jobbet? Att åka o handla, fritidsaktiviteter, hämta på dagis osv..

Jobbduellen..

Jag och mitt företag vann jobbduellen på mix i fredags!
Jag har inte lyssnat på det för jag hatar att höra min egen röst. Men det var häftigt att vara med, och att dessutom vinna..
(Jobbduellen är att olika företag tävlar om biljetter till julgalan och lite mer genom en musikintrotävling i radion.)

Och vi vann alltså. Vilken födelsedag det blev. Det ramlade in sms efteråt av folk som tydligen hört att jag var med och vann och så. Jättekul!

Sen var det kalas med tårta i fredags. Sen somnade jag på soffan. (bildbevis finns tydligen..)

Sen på lördagen kom min familj och åt mat och fikade. Jag fick en bok, smink, underkläder och ett presentkort på tårtkurs. =) Det var väldigt trevligt, men hade vart ännu bättre om vi var i nya huset. På kvällen satt vi och tittade på film och hade mysigt.

Och igår gick jag upp tidigt för en heldag med fiske med pappa och mina syskon. Anna och Kerstin fick varsin öring. Det var lite panik när de skulle slås ihjäl. Sen åt vi mat och så. Satt  i solen. Vi var vid sjön mellan ungefär nio och fem eller nåt. Verkligen en heldag.

Jag trodde inte jag var trött när jag la mig i går. Var uppe i varv och sa att jag var pigg och inte skulle kunna sova. Ett par min senare sov jag som en stock. Och sov jättedjupt hela natten. Det är bra med frisk luft.

En jättekul helg!

Med en enkel tulipan!

Idag fyller jag år!
Jag blev väckt med frukost på sängen. Jättegoda räkmackor som Samuel gjort iordning. Och ljus och blomma och allt.
Sen fick jag paket. :)

Först ett stort paket. Innehållet var... Tada! Ett par gröna rejäla tretorn gummistövlar! Jag har velat ha det så länge! Och de var så himla fina! De var inte så där blanka och plastiga utan mer sträva. Och jättefin grön färg. Och snörning bak. Och de var dessutom sköna och passade perfekt, även med sockar!

Sen ett stort och långt paket inslaget i svarta sopsäckar. Det var min efterlängtade fiskars-grep med höga kanter! Den jag skulle köpt för min första lön, men inte behövt än eftersom jag inte mockat boxen så många gånger än. De går ju ute. Men nu har jag den till vintersäsongen!

Och sen ett lite mindre tungt paket. Och i det låg... Sex & the city-boxen med alla säsonger! Också önskad.

Så himla bra och fina saker. Och en jättemysig morgon. Jag ville bara ligga kvar under täcket, mätt av min goda frukost och med Samuel och milo tätt intill. Och sen ta fram första säsongen av satc.


Så kom jag till jobbet och då kom en arbetskamrat förbi och sa grattis. Jag trodde ingen här visste om att jag fyllde, men hon sa att hon hade koll. Tydligt det. :)

Nu får jag hoppas på en fortsatt trevlig dag. Å nu spelar de fredagslåten på mix. ICE ICE BABY. Nu är det fredag! Och födelsedag!

Det hemskaste jag nånsin sett..

LÄS HÄR FÖRST:
Tänk efter innan du tittar. Tårarna bara sprutar på mig.  Det är en fruktansvärd film där man får se hur djuren i en pälsuppfödning i Kina (nejmen Asien igen, vilken skräll..) plågas. De slås först på ett fruktansvärt sätt, sen får man se ett djur som flås levande. Jag klarade inte ens att se halva. Jag bröt totalt ihop när man fick se det färdigflådda djurets ansikte utan skinn och ögonen blinkade. Den hade kvar sina ögonfransar och man såg i ögat att den levde. Det var det abslout vidrigaste och mest sorgsna jag sett i hela mitt liv.



www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_medS


Jag ska ALDRIG ALDRIG NÅNSIN KÖPA NÅGOT MED ÄKTA SKINN!

Och ni som köper skinn och päls, tänk på den här filmen och försök att försvara det. Och tänk på att det är eran efterfrågan som skapar detta.

Jag måste gå hem nu. Klarar nog inte att jobba sista halvtimmen i alla fall.

Usch vad jag blir arg!!

Vad har asiater för djursyn egentligen?!! Blir så förbannad!

http://www.youtube.com/watch?v=7w0Q-JS9RME
De hetsar två hingstar att slåss mot varandra om ett brunstigt sto. Sen satsar de pengar på vilken hingst som vinner och den får betäcka stoet (som för övrigt kan bli betäckt upp till 30 ggr/dag) Och detta är underhållning! Liksom en trevlig utflykt, man tar med barnen och har lite trevligt.

Det är klart att hingstar slåss i det vilda, men då har ju den ena chans att fly. Att göra underhållning av det är bara sjuk.

En annan fin underhållning de har är ju att släppa in en kossa till ett lejon som inte ätit på flera dagar. Händer också i naturen, men det är ju inget som nån ser som kul och underhållande.

Sen att de serverar aphjärna genom att låta en levande apa sitta under bordet och sen ett hål där maten sticker upp. Tejpar apans mun för att den inte ska skrika när man karvar i hjärnan på den.

Eller att de skär av hajarna deras fenor när de lever och sen slänger tillbaka dem i havet. Så de får drunkna. Bara för att de ska äta sin j*la hajfensoppa!

Usch jag tål inte sånt här. USCH. Mänskligheten får skämmas för dem som beter sig såhär!
(kan tilläggas att jag är helt emot väst-idéer med som tex rodeo och kamhundsfighter. Men det verkar annars vara något med just asiater. fy faan)

Sjuka människor det finns.


Imorgon fyller jag år

Jag har misslyckats med nästan allt till det här kalaset tror jag.

Jag handlade allt till mitt kalas i söndags, för att slippa åka och handla på veckan. Bara det att jag vart i affärer mån, tis och ska till en idag. Samuel var i en affär igår. Det säger väl egentligen allt. Kommer säkert sluta i nån affär imorgon med.

Jag skulle baka en tårta som var gluten- och laktosfri. Trodde jag. Den ska var gluten- och MJÖLKfri. Vilket innebar en del omplanering. Jag fick koncentrera mig på att göra en glutenfri tårta. Köpte mix. Det skulle bli en tårtbotten. Och ja, det blev en tårtbottendel. EN. PLATT. Jag fick alltså ta en mix till för att i alla fall få två delar så att det ens blir en tårta.

Skulle göra negerbollar. Ingen kakao.

Skulle göra morotskaka på plåt. Den blev också platt. Och ojämnt platt eftersom våran ugn lutar.
Allt kändes väldigt lyckat igår. Jag som planerat så för att inte behöva göra allt idag.

Men så här blev det.
Jag har nu tårtbottnar till imorgon.
Jag har mototskaka i väldigt små bitar. Men den blev iaf god.
Idag ska jag prova vilka fyllningar jag ska ha och ev fylla tårtan så det bara är att ha på grädde och sånt.
Sen ska jag städa. Och göra negerbollar.(innan allt detta, handla...)

Okej då. Det kanske inte är så misslyckat trots allt, men det har nästan bara varit uppförsbacke.


Min puls är ojämn.

När nån ska kolla blodtryck på mig så blir jag lite nervös. (om det inte är mamma)
Så jag andas inte helt regelbundet. Men idag tyckte jag att jag gjorde rätt bra ifrån mig.

Så får jag höra:
"Din puls är ojämn, fast det vet du om va?"
Jag ljög och sa ja.

Det innebär alltså att mitt hjärta också slår ojämnt. Det känns lite läskigt. Jag satte mig gensat och googlade. Ska ringa mamma med för säkerhets skull. Det kanske kan vara så att jag inte andades ordentligt. Men å andra sidan så har jag själv tänkt flera gånger att min puls känns konstig (det var nog därför jag ljög.)

Det kanske är dags att inse att man inte är 20 längre.. Så att säga.


Skitsnack!

Läser på Aftonbladet om våldtäckterna i en by i östra värmland (åtorp, fast det är eg i gränsen till närke..).

[Det var ett par som hade sexlekar och våldtog deras två barnvakter (14 och 15 år) när de kom hem från en fest.
Mannen gick i Samuels systers klass. Hans tjej kom nån annastans ifrån.
Och eftersom flickorna var barnvakter så innebär det ju att de har barn. Jag tror att det är tjejens barn men är inte säker. Och de barnen var i samma hus när det hände.]

Igår blev han dömd till 3 års fängelse och hon 6 månader. Sammanlagt skadestånd 120 000 kr.

Hur som helst, det som står i aftonbladet idag.
-Missionsskyrkan på orten ber för mannen och att de tar honom i försvar för att han var full..
Visst, det kanske de gör. Ingen aning. Är inte direkt med i missionskyrkan. Så står de att kyrkan är som en sekt och att den har ett väldigt starkt fäste på orten. VA? Har den? Det låter som om kyrkan styr hela byn och att alla blir kuvade. NEJ.

- Byn är delad i två läger om detta
- Pappan till mannen säger att mer än halva byn är på deras sida.
VA? Det är väl knappt nån som inte är på flickornas sida.? Eller? Det här gjorde mig riktigt arg att läsa.

Sen står det att flickorna och deras anhöriga känner sig hotade och så. Det vet jag inget om. Men jag hoppas att det inte är så.

Men som sagt. Det är inte alls mer än halva byn som ställer sig bakom den där idioten!

Kamphund.

Milos snälla yttre kan tydligen bedra. Och generna kommer fram. Jack russel, tuff och orädd. Tax, envis.

Han hoppade på en grävling. Han slog ner den. Så den rullade runt. Det var ingen unge, men den blev nog bra chockad när det kom en Milo från ingenstans. Ingen av dem verkar ha skadat sig i alla fall. Grävlingen sprang under en lada och gömde sig. Stackarn.


Buggkurs

Ikväll är det andra lektionen. (tredje eg, men jag var inte på den första..)
Det är rätt kul med bugg, även om grundsteg kanske inte är speciellt kul. Det är roligare när man får dansa till musik.
Jag trodde man skulle ha gympakläder och bli svettig. Folk hade finkläder och var sminkade och verkligen piffat till sig. Jag hade träningskläder och gympaskor. Jag blev inte ett dugg varm ens, medans man såg att en del nästan var blöta.

Sen är det väldigt stor skillnad beroende på vilken kille/gubbe man dansar med.

Jag kom på två lösningar som skulle göra buggen effektivare och därmed i mina ögon roligare. Man är ju där för att lära sig = bli bra på det.

1. Man måste gå dit parvis. Ett mindre antal par där man bara dansar med den man kom med. Sen får man dels utvecklas tillsammans och kan få dirketa tips av instruktören. Och slippa all inställningstid det blir när man ska byta. söligt.

2. Att man delar upp nybörjare i en killgrupp och en tjejgrupp. I gruppen med nybörjartjejer lånar man in proffskillar som partners och tvärtom. Fast det här skulle de aldrig gå med på, för då skulle inte företaget få betalt för alla sjuttioelva människor som ska slåss om dansgolvet.

Jag märker nu när jag skriver att jag reser lite ragg mot företagets idé.
Alldeles för många människor på samma yta. Alla betalar. Det finns ingen som helst chans att han ser någon som gör samma fel hela tiden och kan rätta denne. Om inte jag lär mig bugga nu, så kommer jag bli sur.

Och jag känner att jag har mer att skriva på samma ämne. Det är som en helt ny värld.

Varför är det så?

När jag inte ska göra en tårta så hittar jag massa smaskiga recept. Och jag vill prova alla. Och jag tänker att det vore så kul att ha ett kalas. Helst samma dag.

Nu ska jag ha ett kalas. Och det ska bli jättekul. Men varför ska jag då helt plötsligt inte hitta någon god ny tårta att göra. Då blir det automatiskt att man gör den gamla vanliga tårtan.

När det kommer till kritan kanske man vill ha den gamla vanliga med hallon, marsan creme ena lagret och grädde och bananer andra lagret. Grädde på. Dekoration är det enda som varieras. Ibland godis och ibland frukt. På påsk marsipankycklingar.

Ice ice baby

Nu är det fredag!
Fredagskocken- check!
Fredagslåten- check!

Sen är det bara introtävlingen på jobbet. Strax efter nio på p3. Vi är uppdelade i två lag som tävlar. Enda gången i veckan som jag byter ut mix.

Idag ska vi alla till mamma. Ska bli kul. Har sett fram emot det hela veckan. Eller rättare sagt sen jag fick veta det.

Imorgon ska vi köpa hem hö för kanske 6ooo.. Kul. Men men. Man får passa på medan det finns och medan priset är "lågt". Och medan det inte regnar.
Sen ska vi tvätta och städa bilar. Måste. Ser för j' ut.

Sen kanske vi hinner med lite i trädgården också.. Kanske. Eller något inne.

Biltemas nya hästkatalog

Är det bara jag som tycker att det låter som att de säger så i reklamen på radio?
Ny hästkatalog istället för höstkatalog..

Har med mig ett par bilder idag.

De här bilderna togs innan huset va vårt. Så då smög jag lite med det. Och bilderna blev suddiga.. Men ändå.
Här ser man långsidan på stallet titta fram mellan träden.



Och här sitter milo och spanar ut från loftet på stallet.

Jag får lägga ut lite bilder innifrån någon dag med.
Tror inte ens vi tagit någon bild där än. Men vi ska självklart ta före-bilder så att vi kan jämföra dem med hur det blir sen..

Bilder från Säfsen.

Var ju på kick-off med mitt jobb i helgen.
Jättekul trots regn.


Midjebingo. Man skulle ha varsin lina runt midjan. Sen skulle man tillsammans få ner ringen över de olika pinnarna i mitten..


Torrskidor.. =)


Här var innan finalen (som både mitt och samuels lag + ett till gick till) Här ser man hur blöta vi var.. Konstigt att inte byxorna blev mer blöta. Mitt lag vann finalen kan tilläggas.


Bild från de superfräscha stugorna. Helt nurenoverade. Vi hann med att basta med.

Sen på kvällen var det middag. Sen blev det Dj och så. Sen efterfest med norsk kareoke.
Jag hoppas att jag får några bilder därifrån med. Jag och Samuel hadevår kamera hemma. Men jag vet att det finns både bilder och kanske en film på nån kamera.. :)

Sen fick vi en skål från Kosta Boda i present. En lila skitsnygg.

Fick på mailen idag..

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs



Haha..
19 september fyller ju jag år: I stabbed my boyfriend because I'm gay.

haha..
Samuel: I slept with my crush (skit, jag vet inte vad han har för tröja...)

Vad blir ni??

Lars Eriksson

Idol.
Slötittade. =Lagade mat och diskade samtidigt. Sen sista kvarten gick jag in och satte mig. Då kommer den här killen.


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611666

De säger att han är bra och så vidare, men undrar om han kan passa i andra teman. Han säger att han tror det. Sen frågar de typ om han kan visa det. Om han kan sjunga en annan låt. Då säger han att han mest sjunger egna låtar. Och då får Anders glädje i blicken och bara JA.

Så sjunger han den här:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.611667

Och Anders bara; Om det inte går bra här, ring mig. Jag vill göra en platta med dig. Du är bäst hittills.
Riktiga lovord. Jag tyckte också han var bra. Han hade en så lugn och snäll utstrålning och så var han så duktig.

Och så nu kommer slutklämmen: Han är från Kalrskoga!

Adam blev ägd!

Av en byggingenjör!
Från Småland.. (alltså inte jag)

Första gången på länge och det visade sig vilket yrke som är av den smarta sorten.

Ironi. Vad kul.

Jag jobbade över en gång. Den 15:e Augusti. Den dagen jobbade jag 11 timmar. Var på jobbet 11.5 h, mellan 07 till 18.30. Nästan 7 till 7. Lunch en halvtimme som vanligt. Hoppade över em-fikat. Blev försendad nästan en timme till kräftskivan som jag skulle till för ja, just det. Fredag var det dessutom.

Varför. Jo jag ville vara hinna med en deadline. En som jag skulle hålla men fick tillstånd att skjuta upp till måndag. Men jag stannade för jag vill göra ett bra jobb. Tillslut var ritning K324:21 och K324:22 klara och jag kunde äntligen åka hem.

Så fick jag ett mail idag, jag håller på och gör ändringar i alla ritningar som hörde till det projektet. Och i mailet står att bla bla bla utgått vilket innebär att ritningarna K324:21 och K324:22 utgår.

Är inte det ironiskt? Hur jag sliter ihop just de två ritningar som aldrig kom att bli aktuella i alla fall.

Men, jag fick ju visa att jag är envis och får saker klart som de önskar, fast jag inte hade tillräckligt med tid. Egentligen.

Som tunghäfta..

Har inte uppdaterat sen i måndags. Och det är klart att jag borde skrivit redan på tisadagen om hur glad jag var.(Är)
Men sen har det hänt så mycket tråkigt att jag inte vetat vad jag ska kunna skriva. Så jag väljer att bara skriva om huset.

Men huset är vårt nu. Vi hade en liten tillställning med nära och kära på måndagen. Så att alla fick se. Uppslutningen från min familj var otrolig. Alla ville komma och titta. Blev nästan lite rörd. Alla verkade positiva (eller bra pokerface?)
Det blir ju lätt lite kaos, men det var kul. Som alltid ligger jag ju och funderar på att man inte pratat med alla så mycket som man vill.. Vi är för många..

Det som ska göras nu (utan någon som helst ordning) är att :

- ta ner massa träd och klätterväxter.

- allmännt röja i trädgården. Höstjobb.

- riva ut stora badrummet. Sen göra så mycket som möjligt själva. Här ska vi (om jag fortfarande har makten över det) ha svart golv kanske i mosaik, vitt kakel på väggarna. Sen ev samma svarta mosaik på fösterbrädet eller vad man ska kalla det. Hålet som blir vid fönstret helt enkelt. (borde inte jag som byggingenjör kunna en korrekt benämning?) Sen vill jag ha skåp i trä. Helst hade jag velat ha ett från ikea, men de har slutat sälja det. Vi har pratat om duschvägg med glasbetongblock också. Men där är jag väldigt tveksam. Rädd att plastskarvarna gulnar. Skulle vilja hitta med svart plast.
Golvvärme såklart.




- Måla huset. Vi fick färg i inflyttningspresent. Det är egentligen bara vissa ställen som behöver målas men vi kan ta hela när vi ändå är igång.

- Måla stallet. Om det känns viktigt.

- Bygga hagar + Fixa "ridbana"

- Sen vardagsrummet. Golv ska slipas och lackas. Tapeter ska sättas upp. Även här har jag såklart tänkt på färgval och så. Och jag velar mellan brunt (där nån vägg får vara ljusare eller mörkare) och vitt. Säkert ingen skillnad för det.

Haha.. Jaa.. Nu har vi att göra i alla fall..=)

Usch.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3218266.ab

Samuel fick lova mig att aldrig nånsin binda Milo i en dragkrok. Eller ha honom i en varm bil.
2 grundregler som han såklat gick med på. Det var bland det första jag sa. (Jag sa det till honom mest för att ha sagt det. Jag tror verkligen inte att han hade gjort så om jag inte varnet honom...)

Präster är fint folk.


Mindre än 4 timmar kvar..

Kl 16.00 idag får vi nycklarna!
Vi ska vara där lite innan, 15.40, och skriva alla papper om lånet o så.
Sen är det väl lite mer papper än så som ska skrivas när de kommer med nycklarna.

Vi var där igår och tittade lite hur vi ska göra.
Kan inte fatta att det är sant. 1.5 års längtan och väntan på detta hus är över.
Händer det här?

Ikväll ska vi ta hem våra familjer på visning och korv med bröd.
Sen imorgon ska vi börja packa in lte grejer som vi inte har plats för hemma.
Och planera och klura och att bara få vara inne där. Bara få ställa sig i fönstret och se ut över ägorna och hästarna.

Snart snart snart!