IKEA

japp. idag öppnar det i karlstad. de har pyntat alla bussar plus busshållplatsen här utanför. Där står det numera massa IKEA-soffor, tyg, lampor mm. Går gratisbuss dit. Men jag har ju bil..=)

Måste in till bergvik iaf, biltema. Skit. Som tröst ska jag därför in på IKEA. Måste. MIN servis i 18 delar är prissänkt från 249 till 99. måste ha två. eller. får se.

Sen tjänar jag ju faktiskt 150 kr när jag säljer böcker till en kompis nu. O dom kan ju inte ligga i plånboken o skräpa, så egentligen får jag mina 36 delar för en 50-lapp. om man tänker efter.

nu ringde samuel. jag kan inte köpa några bildelar, vilket gör att en 50-lapp känns ännu mera förbrukningsbar.

frågan är om de får plats i något skåp.

vilket svammel det blev. haha.

Polisförhör.

Jaha. Då har man en kriminell brorsa då. Tydligen. Dataintrång. Han ska till polisen kl 16.00 på förhör.. Så j-a fjantigt. För att han o grannen knäckte lösenordet på en killes msn. Då vart de anmälda, men jag sa då (i maj kanske?) att polisen skulle skita i en sån fjantig sak. Men nejdå. Det har de tid med. Skit i anmälningarna om misshandel som ligger i högen. Skit i alla inbrott. Men lägg ner massa tid på 16-åringar som bara skämtade med en kompis msn. De hotar tom med att pricka dom. så himla stört. Han har ju inte ens trimmat moppen..

Aja. Min dag då? Jodå, bilen gick sönder 07.06 imorse när jag skulle till mitt upprop i skolan. Kul. Får panik. Det här händer inte. Det liksom kändes som om växlarna inte ville gå i och de gjorde de inte heller. Bara varvade när man skulle köra. Så jag hann typ till hammarö (bråten) när de hände. Sen kom kerstin till undsättning o vi buttade över den till en parkering. Sen väntade jag till 8:03 när mamma kom från jobbet, så tog jag hennes bil. Jag vart ju en aning försenad, men de gjorde inget.

Så nu vet vi inte vad det är. Förmodligen drivknutarna eller va de heter. Min svärfar skulle in o hämta bilen på kärra. min nya bil. Men om de e drivknutar så är de ju sånt som händer, då slipper jag tänka att de e en dålig bil eller att ja blev lurad eller nåt.. Jag trodde ju hela lådan va sönder och såg mina livs besparingar gå i rök..

Om du lämnade mig nu

Bäst just nu. Lite vemodig, men förbannat bra. Jag höll på at dö när jag insåg att jag inte hade lasses nya. Men det var snabbt åtgärdat...=)

Jag kommer inte våga få barn efter att ha sett sjukhuset på trean...


Skolstart.

Uh. Sitter i bibl i skolan igen. usch och fy. Skulle vara roligare att vara hemma. Som jag är van vid nu. Letade parkering som en idiot. Ska ta bilen nu första veckan. Första veckan av en miljon. Sen alla noobies överallt. Så himla stirriga och nervösa. Går ivägen. Står i klungor om 50. Tittar på kartan över skolan vart de ska (LOL) Går med ögon som klot. Som kvaaarhjuul. Så var aldrig jag. hm.

Men jag har iaf haft en bra sommar. Sommaren är kort - det mesta regnade bort.

Har hittat kurslitten här med. HAHA, skolans två enda exemplar av byggkonstruktion 3 ska lånas av MIG. Jag har beställt den, men man vill ju va med från början liksom.. Nej jag ska inte ha båda själv, anna ska få den ena..

Nu ska jag surfa innan skiten drar igång på allvar.


Jo en grej till, from idag äter jag enligt GI. tuffa tag.

Ingen tid för bloggen

har fullt upp med annat nu när jag är ledig.

just för tillfället har jag en halt häst att pyssla med. inte alls kul.
på måndag ska jag till LOKA med min darling. Spa.

Kom på fest på lördag! Nu den fjärde!