Skön söndag

Började med att jag vaknade vid 8 som vanligt. Samuel gick upp och släppte ut katterna.
Sen låg vi kvar i sängen och pratade en stund. Jag fick frukost på sängen. Varm Oboy och ostmackor.
Jag låg kvar i sängen medan Samuel städade lite och tände i pannan.

Sen rensade vi ur skafferiet och fick återigen en bra ordning där inne.

Sen åkte Samuel och då passade jag på att baka muffins. Något gick snett med äppelmuffinsen, de blev inte gräddade av nån anledning. Så jag gjorde chokladmuffins också, som blev jättebra. Det tog säkert 2 timmar totalt, vilket är helt sjukt.

Samuel kom hem och gjorde mat. Det blev fläskschnitzel i gräddsås med franska örter och kokt potatis och kokta grönsaker. Perfekt.

Efter maten åkte Samuel igen och då passade jag på att gå en lång skön promenad med Milo. Kom nyss hem och tog en chokladmuffins och mjölk. Nu tror jag att jag ska plocka lite i trädgården och sen stallet. Ikväll blir det (som vanligt på söndagarna) ett varmt skönt bad med tända ljus. Kanske lite tv efteråt medan håret torkar. Vill inte se ut som ett troll imorgon, första dagen på nya jobbet..


Det bästa fyndet.

Det bästa fyndet på ullredresan var helt klart ett par lila mysbyxor i plysch eller vad det heter.
Det är kanske det bästa fyndet all time och jag ångrar djupt att jag inte tog ett par i varje färg. Minst. Det kostade ju bara 99 kr också..

Alla andra mysbyxor jag köpt på gekås har jag tröttnat på för att mudden i midjan har varit så bred. Så den viker sig och krånglar. Den här mudden är mjuk och bra och ingen direkt jätteåtsmitande resår. Jag kommer att leva i dessa byxor. När de är i tvätten går jag i trosor. Hoppas klädkoden på nya jobbet inte är för strikt.

Det vore ju kul med en bild på byxorna, men mina lår gör sig inte så bra på bild.
Jag ska tänka på saken.

Annars var det ju såklart en massa andra fynd också. Lite kläder, massa julklappar, CD-skivor, julklappspapper, några tomtar och ett fint hjärta man sätter ett värmeljus i. Går ju inte att räkna upp allt. En våg köpte vi också. Vi har aldrig ägt någon, men den här var så fin. (Fast vad gör utseendet på vågen, när man ändå bara tittar på siffrorna..) Handlade för ca 5400 kronor. Och jag hade hoppats på att hålla oss runt 5000 så det är faktiskt mer än godkänt.

Nu ska jag ut och rasta hunden och ikväll blir det Yoga. Iförd mina nya byxor. ;)

Dags att väcka bloggen igen?

Nu är det hög tid att börja blogga lite igen.
Mycket har hänt sen sist jag skrev.

Bland annat så fick jag reda på igår att jag har fått ett nytt jobb. Man tackar.
Det är i Karlstad och jag ser väldigt mycket fram emot att börja där. Jag sätter igång redan på måndag.

Annars så rullar livet på. Katterna har blivit större och kastrerade. Milo är goare än nånsin. Blüthner har varit så stel i kroppen och jag vet inte varför. Han är ju visserligen inte purung, men ändå. Man oroar sig ju ändå.

Den här veckan är det älgjakt för fullt här i skogarna. De har skjutit en tjur. Det bästa med älgjakten är att Samuel är hemma. Och att vi alltid passar på att ta en tur till ullared. :) Ska dit imorgon och jag är så överladdad. Vi åker i natt vid 3-4 nångång. Sen shoppar vi loss hela dagen imorgon. Gött! Ska förbereda lite matsäck och skriva en liten lista på saker som ska inhandlas. Jag älskar verkligen att åka till ullared och framföralt gekås. Jag förstår verkligen vad det är moster har pratat sig varm om i alla dessa år.

Jag återkommer med ullaredsberättelsen. Bilder på fynd också kanske...
Från och med nu så kommer bloggen uppdateras. Och jag kan redan nu utlova en liten överraskning, som jag håller på ett tag till. ;)