Usch vad jag blir arg!!

Vad har asiater för djursyn egentligen?!! Blir så förbannad!

http://www.youtube.com/watch?v=7w0Q-JS9RME
De hetsar två hingstar att slåss mot varandra om ett brunstigt sto. Sen satsar de pengar på vilken hingst som vinner och den får betäcka stoet (som för övrigt kan bli betäckt upp till 30 ggr/dag) Och detta är underhållning! Liksom en trevlig utflykt, man tar med barnen och har lite trevligt.

Det är klart att hingstar slåss i det vilda, men då har ju den ena chans att fly. Att göra underhållning av det är bara sjuk.

En annan fin underhållning de har är ju att släppa in en kossa till ett lejon som inte ätit på flera dagar. Händer också i naturen, men det är ju inget som nån ser som kul och underhållande.

Sen att de serverar aphjärna genom att låta en levande apa sitta under bordet och sen ett hål där maten sticker upp. Tejpar apans mun för att den inte ska skrika när man karvar i hjärnan på den.

Eller att de skär av hajarna deras fenor när de lever och sen slänger tillbaka dem i havet. Så de får drunkna. Bara för att de ska äta sin j*la hajfensoppa!

Usch jag tål inte sånt här. USCH. Mänskligheten får skämmas för dem som beter sig såhär!
(kan tilläggas att jag är helt emot väst-idéer med som tex rodeo och kamhundsfighter. Men det verkar annars vara något med just asiater. fy faan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback