Ett meck.

Alltså. Att vara åklagare. Vilket jäkla meck det måste vara.Sitter och läser minut-för-minut förhöret med tyskan i arbogafallet. Han verkar ha gjort ett bra jobb. Jag hoppas hoppas att de lyckas sätta dit henne.Hon ljuger ju om allting. Senaste jag läste nu va att hon hade en hyrbil som hon hade åkt till örebro med. Från stockholm. Hon hade redogjort för hur hon va i örebro och vad hon gjorde mm..

Sen säger åklagaren typ:
Du är debiterad för 38 mil enligt kvitto från biluthyraren. Du vet att man inte kommer till örebro på den sträckan.

Till saken hör att på den dag hon "var i örebro" Så stannade hon i arboga en sväng och tankade på en mack. Sen tror ja att hon ringde mamman och ev hennes sambo. Det här var i januari. De blev mördade i mars.

Kan hon inte bara erkänna? Hon gör ju bara bort sig i alla hennes lögner och tigande.

Just ja. Det var ju åklagaren jag ville skriva om. Han verkar bra. Tänk vilket jobb att kartlägga en persons liv så där. Leta kvitton. Kolla alla samtal. Tågbiljetter. Övervakningsfilmer. mm mm.Skulle nog vara rätt kul. Men som sagt. Ett meck att hålla reda på allt och verkligen till 100% sätta sig in i det hon gjort. Plus komma ihåg allt hon sagt vid olika tillfällen för att konfrontera henne varför hon svara olika på samma fråga.

Väldigt intressant läsning. Aftonbladets hemsida. Minut-för-minut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback