Ingen vidare otur än..

Jag har efter några veckors framflyttning med dåliga ursäkter bokat en läkartid.
Jag ska ju kolla upp mitt hjärta en gång om året och det var i nov-dec som jag var där.

När jag sökte den vården gjorde jag det genom en (jättebra) försäkrning som Structor har för sina anställda. Det gick snabbt och smidigt att få tid och det var ju inget köande alls egentligen. Det var hos Capio läkargruppen. privat vård som säkert är dyr. Men jag betalade inte en krona.

Nu har jag varit så rädd att jag inte ska kunna gå till samma läkare för att jag inte har råd. Och för att behöva krångla med att få en remiss till den offentliga vården och vänta och förklara problemen igen. Dessutom vill jag ju helst att samma läkare ska jämföra bilderna, så att han kan se en skillnad.

Nu har jag samma försäkring igen på mitt nya structor-jobb, men var rädd att det skulle bli en ny försäkrning och att detta skulle räknas som en befintlig skada som inte försäkrningen täcker. Men nu verkar det ha löst sig, för min "förra" försäkrning betalar den här "skadan" fram till 2013. 

Så nu har jag beställt en tid hos Dr Bertil Borgencrantz på Capio, hjärtspecialist. Och försäkrningen betalar. Nu är det enda jag behöver oroa mig för är vad undersökningen visar. Vet inte än vilket datum det blir.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag visste inte att du har problem med hjärtat, hoppas att testerna verkar bra när du kommer iväg! Kram kram

2009-11-13 @ 14:39:01
Postat av: Stina

Ja.. Problem och problem. Jag upptäckte förra året att man puls var ojämn. Kollade upp det och efter en massa undersökningar kom de på att det beror på ett klaffel. Inget jag lider av, men man måste hålla kolla så det inte blir värre.



Jag håller tummarna för att du kommer iväg innan jul. Jag har förstått att det där med ersättning och sånt kan dröja hur länge som helst. Och att man aldrig kan få det utan kamp. Typ.. ;)

2009-11-13 @ 15:23:55
Postat av: Sara

Ja, det är ju tur att de hittade det så tidigt, innan det blivit värre. Bra att de kollar upp det regelbundet, känns ju tryggt att veta för dig kan jag tänka mig.

Ja, har märkt att det tar lååång tid. Försäkringsbolaget har inte ens varit och kollat på och värderat bilen än. Tur att man får lön i efterskott, så får ju nästan som vanligt därifrån iaf. Får hoppas att Tomten är på Folksam litegrann så att jag kan få en tidig julklapp. =)

2009-11-14 @ 12:44:37
Postat av: Stina

Försäkringsbolag är aldrig snabba.. Hoppas det löser sig inom kort.. :)

2009-11-17 @ 10:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback