Häststackare.. :)

Igår när hästarna stod inne och hade fått kvällsmat så höll Samuel på med hans pappas traktor utanför.
Traktorn stod i hagöppningen och ville inte starta. Den traktorn har för övrigt förstört hela helgen och det verkar som om den kommer fortsätta sno en massa tid och energi under veckan också. Synd att skiten skulle gå sönder just när Samuel hade lånat den. Orkar inte skriva mer om det.

I alla fall. Man såg traktorn från stalldörren som stod öppen.
Samuel höll på där ute med diverse ljud och maskiner. Han drog igång en kompressor. Blüthner tittar upp och sen åter till hans hö igen. Ingen big deal.

Men sen börjar Samuel svära och halvskrika med arg röst. (Typ; traktorjävel, jävla skit, helvete osv..) Och då tittar lilla gubben upp från höet och ut på Samuel. Och verkligen stirrar. Och öronen rakt fram. Vidöppna näsborrar. Hela kroppen är på helspänn. Han verkade ta åt sig av husses hårda ord och det såg ut som att han tänkte: "Shit, vad kan jag ha ställt till med nu när han är så arg..."

Stackars krake.

Samuel tog ut dem imorse och traktorn stod kvar i öpnningen, men Blüthner hade varit helcool. Han vågade kanske inte annat.. :) Som tur var gick det att stänga grinden i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback