Men för helvete!

Hur svårt kan det vara att hålla sig hemma när man är/har varit magsjuk.
Hellre en dag för mycket än en dag för lite.

Jävla egofasoner!

Om jag blir smittad så vet jag inte vad jag gör. Brukar vanligtvis inte bry mig om magsjukor osv, men nu vill jag kunna behålla det jag äter.

Fy faan säger jag.

Kommentarer
Postat av: Sara

Usch!! Det kan man verkligen kalla oansvarigt! Då bryr man sig verkligen inte om sina medmänniskor, det räcker ju att veta att någon varit magsjuk så känner man sig ju illamående. Hemskt med folk som inte kan hålla sig hemma minst de två dagar som är minimum!

När jag väntade Mille så var det en pappa som tog med sina barn till Konsum, varpå den ena spyr i entren. Pappan säger något i stil med ojdå igen, innan han instruerar barnet att stanna på utsidan medans han går in och slöhandlar med det andra barnet, höll på att bli tokig på honom! Dels för att det var synd om det magsjuka barnet som skulle stå därute och vänta medans de valde lördagsgodis och annat, men framförallt för att han kunde smitta ner hela butiken och alla kunder. (kunde ha förstått lite av det om det var första tecknet på magsjuka, men det var det tydligen inte, och om man nu märkt det, skyndar man då inte hem med barnen?)

Aja, förstår iaf precis hur du känner! Hoppas att du klarar dig!!!

2010-02-12 @ 16:20:26
Postat av: Gerda

Håller med! Och det gäller inte bara magsjuka, folk som går asförkylda till jobbet och klappar sig på axeln för att dom är såå duktiga som minsann inte är hemma för en lite förkylning! GRR

Postat av: Stina

Ja det är väl bara att hoppas att jag klarar mig.. Den pappan du skrev om verkar ju helt blåst! Fattar verkligen inte vad som är så svårt med att hålla sig hemma ett par dagar extra..



Man blir ju extra nojjig när man vet att man har lågt immunförsvar och drar på sig all skit hela tiden. Och jag vill inte ens föreställa mig kombinationen vinterkräksjuka+gravid.



Bara att hålla tummarna..

2010-02-13 @ 09:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback