Glömde ju uppdatera..

Glömde ju skriva att det gick bra i fredags på kick-offen. Det var mycket trevligare än jag trott, och en väldigt mysig relax vi var på. Den vill jag hyra någon mer gång. Bomstadbadet.se eller något. Kan faktiskt rekommendera det. Gemensam bastu var det också, så jag slapp tillbringa de två timmarna själv. Sen var vi på Alfi och åt. Jag tog lamm och det var gott. Det gjorde inget att det var rätt liten portion. Det är värre om Samuel är med, han blir ju aldrig mätt på restauranger.. 

De hade också haft en trevlig kväll. Jonathan hade ätit en jätteportion med gröt och var nöjd och glad. När jag kom hem hade jag svinont i tuttarna. De sprängde och läckte. För första gången på.. ? Så det blev till att väcka pojken och lätta på trycket. 

Han blir så stor när han äter gröt och dricker vatten i pipmugg. Han verkar gilla vatten. Eller så är det bara kul att dricka. Han vill verkligen framåt nu när han ligger på golvet, men han kommer ingenstans. Han har visserligen blivit bra på att rotera kroppen, alltså ligga på magen och dra sig runt beroende på vad han vill titta på. 

Jag tömde kameran på kort i dag, så vi kan fylla på med fler bilder på trollet. Kan bjuda på några av de senare från kamera-tömningen.
Nöjd när man fäller upp ryggstödet i vagnen..


Hoppgungan. Premiären innan vi fattade att strumporna ska av först.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback